FRONT | BIO | CONCERTS | PERFORMANCES | GALLERY | MUSIC | VIDEO | SHOP | CONTACT & BOOKING | PRESS & FEATURES | FLYERS | NEWS

Miss Fish

• performace artist • singer • songwriter

26.09.2014 20-03 Filmquiz, Queer Bingo & MIX Pre-party @ Warehouse9, CPH

Inden MIX skydes igang, inviterer vi til en magisk aften i Warehouse9 med LGBT-filmquiz, queerbingo og fest med T-lounge Society, BLUS, Vesterbro Drag Udlejningsservice og MIX Copenhagen. Filmquizzen omhandler LGBT-personer på film, og en af runderne vil omhandle årets MIX-program – så der er rig mulighed for at forberede sig. Efterfølgende disker T-lounge Society op med en forrygende omgang queerbingo med farverige bingoværter og stilfulde, men strenge pladepiger fra Vesterbro Drag Udlejningsservice. Vi sætter festivalbilletter og andre lækre præmier på højkant til både filmquiz og bingo. Resten af aftenen er baren og dansegulvet åbent – så tag dine venner under armen og kom og quiz, spil og fest med os.

GRATIS ADGANG – BINGOPLADER 10 KR/PLADE.

INFO
http://www.mixcopenhagen.dk/da/filmquiz-queer-bingo-mix-pre-party

Comments are closed.