FRONT | BIO | CONCERTS | PERFORMANCES | GALLERY | MUSIC | VIDEO | SHOP | CONTACT & BOOKING | PRESS & FEATURES | FLYERS | NEWS

Miss Fish

• performace artist • singer • songwriter

18.10.2014 21-05 Kapow – SUPPORT THE COLLECTIVE! – DJ set / Kvindehuset-CPH-DK

kapow_kvindehuset

***ENGLISH BELOW***

KaPow elsker kollektivet. Vi elsker fællesskaber, sammenhold og solidaritet – i Københavns radikale undergrund og i vores eget awesome, åbne crew. Og så elsker vi at danse vores svedige butts af til revolutionært fede tunes fra de sejeste queer-kunstnere i byen.

Det vil vi gerne hive dig med til. KaPow presents: Support the collective!

Vi flyttede ind på den underlige, flydende og fantastiske Bolsjefabrik på Ragnhildgade for et år siden, og siden da har vi haft det ret hurtigt og intenst. Fra vores sveddryppende tætpakkede første fest på Bolsjefabrikken, til at optræde for et par tusind antifascister 1. maj, vores samarbejde med Support Your Local Feminist, den syre-tropiske optræden på Vadestedsfestival, DJ’ing-workshoppen for den førende festival for elektronisk musik i Skandinavien – Strøm, over 700 mennesker til vores afslutningsfest for Queerfestivalen, et dejligt bizart set på Nationalmuseet, to demoblokke mod racisme og spin, fire spacy zines, så mange fede shows, nye ansigter og masser af kærlighed – vi har haft travlt, og nu skal lejen betales.

Derfor er der støttefest for kollektivet lørdag den 18. oktober!

## LINEUP ##

⦿ HÆP HOP CRU OF KAPOWER (Gaden): ultimativt slesk, tough, rough, vredt, surt og sexet. No Dollas, Negative Nancy og Signe Real slasker dig op med gennem-queeret hæp hop fra Argentina til Palæstina.

⦿ THE FIERCE N FABULOUS ELECTRO SQUAD (Bolsjelaboratoriet): alle elsker synths! Fluesmæk og Bjørnen serverer en boblende hot global gryderet af det bedste i umptj umptj.

⦿ JAMES LOTION (NL) – Vi har inviteret en god ven af T-Lounge til vores house party, fordi hun spiller weirdo house, og vi er et house of weirdos. Lotion in motion glider med stil: https://soundcloud.com/james-lotion

⦿ MISS FISH (T-Lounge) Københavns elskede MISS FISH er officielt added til listen! Ynd dig selv at dykke ned i fiskens syrede suppegryde, når hendes univers af punk rock, eletronic of performance art for en aften smelter sammen med Kapow Collectives mindfuck af en fest. Et match made in heaven! https://www.youtube.com/watch?v=IUCt_Vc6qgM

## RADIKAL SPAS ##
Som altid vil vi bygge rum, der udfordrer dit koncept om fest. Denne gang kan vi ærbødigst tilbyde:

⦿ Luksuspøllet drinkskort – for en kreativ brandert, hvortil vi disker op med trylledrikke såsom Fat Queers, veganske White Russians aka. Hår Under Armene, og Aphinya’s Period (no further description needed)!!

⦿ Venskabsarmbånd-station – fejr din love via sjov med garn

⦿ Free shop – kollektivt tøjorgie

⦿ Udstilling – kurateret af Cæcilie Emborg fra Kapow Collective. Bliv kulturelt beriget og opdag nye spændende kunstnere. Udstillingen vil rumme forskellige former for kunst og er et forsøg på at inspirere og udbrede kunstneriske udfoldelser.

⦿ All-nighter screening af T-Lounge og Warehouse 9s film “Mennesket bag” på 2. sal: http://www.tlounge.dk/media-2/video

DETALJERNE:
Entré: 30-50 kr
Garderobe: gratis og tillidsbaseret
Rygning: 2. sal er for lovers
Diskrimination: ikke cool
Dankort: cash only, baby €€€€

Festen er for kvinder, transpersoner, lesbiske, folk med erfaringer med at leve/blive opfattet som kvinde og alle andre kønsminoriteter. Vi glæder os til at invitere vores cis-mandlige venner til fest en anden gang!

Lyst til at joine queerfeministiske løjer; såsom denne fest, svedig aktivisme, fedt fællesskab og meget mere? Hop ind i vores gruppe: https://www.facebook.com/groups/178060299001295/

Eller like vores page for søde fotos, queerede news, og radikale arrangementer rundt om i DK: https://www.facebook.com/pages/Kapow-Collective/148091738690877

xxx, Kapow Collective & Crew

_______________________________________________
ENGLISH:

Kapow loves the collective. We love community, togetherness and solidarity – in Copenhagen’s radical underground and in our own awesome, open crew. We also love to dance our sweaty asses off to revolutionary dope tunes from the coolest queer artists in town.

That’s where you come in. KaPow presents: SUPPORT THE COLLECTIVE!

The past year since we moved in to the strange, fluid and lovely Candy Factory on Ragnhildgade has been fast-paced and intense. From our first packed, glittery party at the Candy Factory to performing in front of a couple thousand people with the antifascists on the first of May, our collaboration with Support Your Local Feminist, that trippy performance at Vadestedfestival, a DJ workshop for Scandinavia’s biggest electronic music festival – Strøm, over 700 people at our Queer festival party, a lovely/surreal set at the National Museum, two demo blocks against racism and spin, four spacey zines, too many sweet shows to count, new faces and a whole lotta love – we’ve been busy and now we’ve gotta pay some rent.

SO – there’s a support party for the collective on Saturday the 18th of October.

## LINEUP##

⦿ HÆP HOP CRU OF KAPOWER (The Street)
The ultimate in sleezy, tought, rough, angry and sexy. No Dollas, Negative Nancy and Signe Real are gonna fuck it up with queer hip hop from Argentina to Palestine.

⦿ THE FIERCE N FABULOUS ELECTRO SQUAD (The Candy Laboratory)
Everybody loves synth! Fluesmæk and Bjørnen are serving a burning hot mix of the best in global *umptj*umptj*

⦿ JAMES LOTION (NL)
We’ve invited a good friend of T-Lounge because she plays weird house and we’re a house of weirdos. Lotion in motion – gliding with style: https://soundcloud.com/james-lotion

⦿ MISS FISH (T-Lounge) Copenhagen’s very own MISS FISH has officially been added to the lineup! Give yourself the pleasure of diving into the melting pot that is the fish stew that emerges when her universe of punk rock, electronic and performance art merges for one night with Kapow Collective’s bash. It’s sure to fuck your mind over many times. A match made in heaven! A match made in heaven! https://www.youtube.com/watch?v=IUCt_Vc6qgM

Like always we want to make spaces that challenge your idea of a party. This time we beseech you to join us for:

⦿ Luxurious drink cards – for creative drinking we humbly this season’s latest: Fat Queers, vegan Whit Russians aka Armpit Hair, and Aphinya’s Period (No further description needed!!)

⦿ Friendship bracelet station: celebrate your love through fun and yarn

⦿ Free Shop – the collective’s every expanding and contracting collection

⦿ Exhibition Corner – An art space curated by Cæcilie Emborg with a special focus on trans artists and trans-related topics!

⦿ Screening of T-Lounge and Warehouse 9’s film, “The Man Behind” all night long on the second floor.

DEETS:
Entrance: 30-50 kr
Coat room: free and trust-based
Smoking: Second floor is for lovers
Discrimination: not cool
Dankort: Nope. Cash only, baby $$$$

The party is for women, trans people, lesbians, people with experience living as or being read as a woman, and all other gender minorities. We look forward to invite our cis-man friends to a party another time.

Wanna join our group? –> https://www.facebook.com/groups/178060299001295/

Or like our page? –> https://www.facebook.com/pages/Kapow-Collective/148091738690877

LOVE,
KaPow Collective and Crew

Comments are closed.